Skip to content
Carien Gorter

Ruim 18 jaar lang ben ik als E-commerce manager verantwoordelijke geweest voor alle online activiteiten van Kwantum Nederland en België.
Door de opgedane kennis in de praktijk weet ik als geen ander wat er bij komt kijken om online succesvol te zijn. Zo heb ik gewerkt aan conversie optimalisatie, begeleiden van implementaties van grote e-commerce websites en online projecten, het binnenhalen van klanten via Google AdWords adverteren, het genereren van traffic via Google zoekmachine marketing, e-mail marketing, het ontwikkelen online magazines en campagnes en alles wat er verder bij komt kijken om online succes te behalen.

Door een schat aan ervaringen in de praktijk en de zekerheid van een internetmarketing specialist ben ik goed in staat om je te adviseren bij het ontwikkelen en uitvoeren van een gedegen internet strategie.

Ik kan je helpen met meer bezoekers genereren uit de zoekmachine Google, hogere conversies te behalen, het analyseren van je huidige internetmarketing strategie, adverteren met Google AdWords, social media inzetten voor je bedrijf. Wil je een nieuwe website laten bouwen en heb je iemand nodig die dat traject vakkundig en efficiënt begeleid? Dan kan neem ik die zorg voor je uit handen. Kortom alle aspecten die helpen dat jou online kanalen bijdragen aan je resultaat.

Mijn kennis, ervaring en passie voor online marketing deel ik graag met je. Meer weten hoe ik je kan helpen bij je online succes? Het kost je hooguit een bakje koffie.

Over SuccesOnline4U

Ik ben ondernemer met een passie voor online marketing. Onlinesucces4U  heb ik opgericht om mijn kennis en expertise op het gebied van online op freelance basis met je te kunnen delen. Door het opzetten van Onlinesucces4u kan ik altijd met mijn passie bezig zijn en klanten blij maken met een goed online advies.

Waarom je kiest voor OnlineSucces4U

Resultaatgericht

Vanuit een heldere analyse en een pragmatisch plan, naar een daadkrachtige uitvoering en een verbetering van jou resultaat.

Pragmatisch & flexibel

Een doelgerichte aanpak die past bij jouw doelstellingen, jouw markt en jouw klanten.

Professioneel

Met mijn uitgebreide kennis en ervaring help ik je om je online plannen te realiseren.

Betrokken

Ik ben je vraagbaak, sparringpartner en samen zorgen we ervoor dat je online inspanningen bijdragen aan je bedrijfsdoelstellingen en resultaat.

Samenwerken

Op basis van onze online analyse zoeken we samen met je naar een strategie om het hoogste rendement te realiseren op het marketing budget.

Back To Top